tempahan dan pembayaran

Monday, March 22, 2010

Cabutan Bertuah MYBABYSHOPONLINE

Assalamualaikum w.b.t

jom join contest ni...
cabutan bertuah, ner la taw kot2 bertuah kan... dapat adiah,

jom join ramai2...klik jer gmbr tu ea.. nk taw cm ner,

Friday, March 5, 2010

tak taw la apa.....

lama tak update blog ni... bz sgt dgn DNBLOGSHOP..
semoga bertemu kejayaan


hmmm... nak cerita sikit.. masa hari sabtu lepas, 27 feb..
i very2 upset.... first nak bg hadiah tak tercapai...
tak sudi nak terima...
biar la.. orang dah hidup berumah tangga, dapat duduk umh mak mertua yang besar... tak lama lagi nak beranak...
ahhhhhh... biar la.....

lupakan...

2nd.. gdh dgn bdk bucukk.... huhu.. adat resam..

however... i'm hepii with dnblogshop




Monday, March 22, 2010

Cabutan Bertuah MYBABYSHOPONLINE

Posted by ~cNastygurlz~ at 2:12 PM 0 comments Links to this post
Assalamualaikum w.b.t

jom join contest ni...
cabutan bertuah, ner la taw kot2 bertuah kan... dapat adiah,

jom join ramai2...klik jer gmbr tu ea.. nk taw cm ner,

Friday, March 5, 2010

tak taw la apa.....

Posted by ~cNastygurlz~ at 4:18 AM 0 comments Links to this post
lama tak update blog ni... bz sgt dgn DNBLOGSHOP..
semoga bertemu kejayaan


hmmm... nak cerita sikit.. masa hari sabtu lepas, 27 feb..
i very2 upset.... first nak bg hadiah tak tercapai...
tak sudi nak terima...
biar la.. orang dah hidup berumah tangga, dapat duduk umh mak mertua yang besar... tak lama lagi nak beranak...
ahhhhhh... biar la.....

lupakan...

2nd.. gdh dgn bdk bucukk.... huhu.. adat resam..

however... i'm hepii with dnblogshop