tempahan dan pembayaran

Tuesday, December 29, 2009

excited...

today i very xcited...
xcited to go CIQ...
but, bila dah sampai... ngantuk giler...
huhu...
but the most important... very2 xcited to go to MAlacca...
malacca wait for me k...
nak pack bag.....
taaaaaaaaaaaaaa.

Sunday, December 27, 2009

rungsing

setiap hari membosankan,
nak keluar tak boleh,
nak baca buku, xda buku,
main internet pun kne marah,
kenapa hidup ak mesti dikongkong,
kenapa aku tak boleh buat apa aku nak buat...

biarla aku kesorangan...........

Saturday, December 26, 2009

holiday

semalam adalah hari tido sedunia, taktawla knp semalam boleh tido satu hari, tangan2 rasa sakit sangat, tukar tayar eman punya pasal, sampai sakit tangan, ini bermaksud dah la tak berseman,
aduis...
ha cerita pasal tukar tayar, ni semua gara2 Dr. Raz,
kebetulan tayar van eman pancit, taw2 je la idea merepek Dr. Raz tu...
jdnya dia suh budak perempuan tukar tayar,
jgn ingat perempuan tak boleh buat,
haa..... berjaya taw tukar tanpa bantuan dari orang bernama lelaki...
sejarah.... bagus jugak, taw jugak aku nak tukar tayar cam ner, tak de la panic bila terjadi dekat diri sendiri..... TQ Dr. Raz atas idea kreatif mu

Wednesday, December 23, 2009

imglad

today, huh, get suprice, tak best lgsng, knp baru tw yg during practical training, just bayangkan 6 bulan kerja tanpa sebarang gaji/elaun, nak makan pasir pe? kalau cam ni la program IMGLAD, baik tak payah join,
i already grad!!!

Sunday, December 20, 2009

today...

ari ni dah balik semula ke rmh, huh.. masa otw td kne thn polis..
dgn xde rasa bersalahnya... tup.. tup.. polis tu suh turun tingkap..
tak pasal2 je kne marah.. tu pun nk mrh...
nk taw knp.. sbb xpki seatbelt..
xsuka tol.. rimas..

sok xde kls.. n then.. besok kne siapkan jugak bisnes projek.. klu x, kesian group ak dpt masalah,
yg penting sok kne settel kan dlu g celcom..

pe2 pun, besok je la pikir, selamat malam ('',)

Saturday, December 19, 2009

balai polis sri gading

okwy, skrg 6.00pm ktorg 1famili, opwh.. bkn 1 famili, tp 2 famili...
ktorg skrg g rmh abg afiz...
so malam ni ktorg tido sini...

terjah blog org..

hihi, suka2 je baca blog org.. pe2pun best sgt bce blog org...
bestnyer tgk dia da bby. cte pglaman masa pregnt, deliver.. ush...seronoknya..
bla ak bleh kawin ni...
hihi.. berangan je la..

Friday, December 18, 2009

awal muharam.. selamat tahun baru

sempena tahun baru ni...
apa azam aku..
aku berazam aku dapat keje, dan berbahagia selalu disamping orang2 yang bahagia, cuti arini tak tawu nak buat pe, bisnes projek? aduis malasnya, aku mesti berubah,

Tuesday, December 29, 2009

excited...

Posted by ~cNastygurlz~ at 9:39 PM 0 comments Links to this post
today i very xcited...
xcited to go CIQ...
but, bila dah sampai... ngantuk giler...
huhu...
but the most important... very2 xcited to go to MAlacca...
malacca wait for me k...
nak pack bag.....
taaaaaaaaaaaaaa.

Sunday, December 27, 2009

rungsing

Posted by ~cNastygurlz~ at 12:14 AM 0 comments Links to this post
setiap hari membosankan,
nak keluar tak boleh,
nak baca buku, xda buku,
main internet pun kne marah,
kenapa hidup ak mesti dikongkong,
kenapa aku tak boleh buat apa aku nak buat...

biarla aku kesorangan...........

Saturday, December 26, 2009

holiday

Posted by ~cNastygurlz~ at 10:18 AM 0 comments Links to this post
semalam adalah hari tido sedunia, taktawla knp semalam boleh tido satu hari, tangan2 rasa sakit sangat, tukar tayar eman punya pasal, sampai sakit tangan, ini bermaksud dah la tak berseman,
aduis...
ha cerita pasal tukar tayar, ni semua gara2 Dr. Raz,
kebetulan tayar van eman pancit, taw2 je la idea merepek Dr. Raz tu...
jdnya dia suh budak perempuan tukar tayar,
jgn ingat perempuan tak boleh buat,
haa..... berjaya taw tukar tanpa bantuan dari orang bernama lelaki...
sejarah.... bagus jugak, taw jugak aku nak tukar tayar cam ner, tak de la panic bila terjadi dekat diri sendiri..... TQ Dr. Raz atas idea kreatif mu

Wednesday, December 23, 2009

imglad

Posted by ~cNastygurlz~ at 1:41 AM 0 comments Links to this post
today, huh, get suprice, tak best lgsng, knp baru tw yg during practical training, just bayangkan 6 bulan kerja tanpa sebarang gaji/elaun, nak makan pasir pe? kalau cam ni la program IMGLAD, baik tak payah join,
i already grad!!!

Sunday, December 20, 2009

today...

Posted by ~cNastygurlz~ at 11:08 PM 0 comments Links to this post
ari ni dah balik semula ke rmh, huh.. masa otw td kne thn polis..
dgn xde rasa bersalahnya... tup.. tup.. polis tu suh turun tingkap..
tak pasal2 je kne marah.. tu pun nk mrh...
nk taw knp.. sbb xpki seatbelt..
xsuka tol.. rimas..

sok xde kls.. n then.. besok kne siapkan jugak bisnes projek.. klu x, kesian group ak dpt masalah,
yg penting sok kne settel kan dlu g celcom..

pe2 pun, besok je la pikir, selamat malam ('',)

Saturday, December 19, 2009

balai polis sri gading

Posted by ~cNastygurlz~ at 6:29 PM 0 comments Links to this post
okwy, skrg 6.00pm ktorg 1famili, opwh.. bkn 1 famili, tp 2 famili...
ktorg skrg g rmh abg afiz...
so malam ni ktorg tido sini...

terjah blog org..

Posted by ~cNastygurlz~ at 12:53 PM 0 comments Links to this post
hihi, suka2 je baca blog org.. pe2pun best sgt bce blog org...
bestnyer tgk dia da bby. cte pglaman masa pregnt, deliver.. ush...seronoknya..
bla ak bleh kawin ni...
hihi.. berangan je la..

Friday, December 18, 2009

awal muharam.. selamat tahun baru

Posted by ~cNastygurlz~ at 1:28 PM 0 comments Links to this post
sempena tahun baru ni...
apa azam aku..
aku berazam aku dapat keje, dan berbahagia selalu disamping orang2 yang bahagia, cuti arini tak tawu nak buat pe, bisnes projek? aduis malasnya, aku mesti berubah,