tempahan dan pembayaran

Wednesday, January 6, 2010

interview

bpe ari mis nak tulis kat blog, sebenarnya buzy sikit dengan bisnes projet. lega rasanya bila dah habis semua, n bila dah habis IMGLAD, br la terasa yg dah rapat sgt dengan kawan2, dan rasa cam tak nak je habiskan program ni, tu la lumrah alam, bila mula, nak cepat habis, bila dah habis mula lah rasa kehilangan,

ha... tajuk interview, hari ni da g interview, rasa program IMGLAD ni mg btol2 dah up my confident level.. sekarang mg dah tak takut langsung nak g interview, rasa nervous dah berkurang, thank a lot raz, atas usaha anda selama ini, jasa mu tetap sentiasa bertapa di ingatan ku...

= )

0 comments:

Post a Comment

Wednesday, January 6, 2010

interview

Posted by ~cNastygurlz~ at 9:02 PM

bpe ari mis nak tulis kat blog, sebenarnya buzy sikit dengan bisnes projet. lega rasanya bila dah habis semua, n bila dah habis IMGLAD, br la terasa yg dah rapat sgt dengan kawan2, dan rasa cam tak nak je habiskan program ni, tu la lumrah alam, bila mula, nak cepat habis, bila dah habis mula lah rasa kehilangan,

ha... tajuk interview, hari ni da g interview, rasa program IMGLAD ni mg btol2 dah up my confident level.. sekarang mg dah tak takut langsung nak g interview, rasa nervous dah berkurang, thank a lot raz, atas usaha anda selama ini, jasa mu tetap sentiasa bertapa di ingatan ku...

= )

0 comments on "interview"

Post a Comment