tempahan dan pembayaran

Monday, January 18, 2010

luahan isi hati

knp?

knp when i get xtra money, aku xboleh gna kan utk apa yg aku ingin kan, knp aku mesti bayar sesuatu xtak sepatutnya dibayar.. knp hidup aku sering rasa ditipu..
hari ni aku terpaksa leburkan 68 utk byr bil brodband yg aku sendiri xguna, x aku sendiri xtaw kewujudannya..
knp?
mungkin itu semua bukan rezeki ku...

knp?

knp aku xboleh buat sesuatu yg aku ingin kn...
ye... aku mmg dibawah tnggungjwb org tua... tp slh ke aku sbgi perempuan berkawan dgn lelaki..
smpi bila aku nk kenal lelaki... ni bukan zaman dulu.. nk kawin org tua cari kn...
bukan semua ank imam... tu baik.. ank imam yg cri bini yg seski.. bkn stkt xpki tudung.. pki skit pendek lg...
ank imam yg xpnh solat...
bkn nk mgata.. tp tu yg aku lihat sendiri...
tp dia xtaw... dia pk.. cm ner org tua.. cm tu la ank dia...
tolong la... aku setuju dgn apa yg aku bc dkt blog zaini... tpt sekali..
smpi bila aku harus ikut ckp dia... ikut ckp dia 8bulan... 8BULAN taw... bkn 8hari/8minggu... 8bulan dh aku xkje... orang mengandung dah nak bersalin...
jah tu.. tgl bape hari je nak bersalin... aku biz belajar dlu sebelum dia kawen...
sampai bila... tolong la...

0 comments:

Post a Comment

Monday, January 18, 2010

luahan isi hati

Posted by ~cNastygurlz~ at 10:21 PM
knp?

knp when i get xtra money, aku xboleh gna kan utk apa yg aku ingin kan, knp aku mesti bayar sesuatu xtak sepatutnya dibayar.. knp hidup aku sering rasa ditipu..
hari ni aku terpaksa leburkan 68 utk byr bil brodband yg aku sendiri xguna, x aku sendiri xtaw kewujudannya..
knp?
mungkin itu semua bukan rezeki ku...

knp?

knp aku xboleh buat sesuatu yg aku ingin kn...
ye... aku mmg dibawah tnggungjwb org tua... tp slh ke aku sbgi perempuan berkawan dgn lelaki..
smpi bila aku nk kenal lelaki... ni bukan zaman dulu.. nk kawin org tua cari kn...
bukan semua ank imam... tu baik.. ank imam yg cri bini yg seski.. bkn stkt xpki tudung.. pki skit pendek lg...
ank imam yg xpnh solat...
bkn nk mgata.. tp tu yg aku lihat sendiri...
tp dia xtaw... dia pk.. cm ner org tua.. cm tu la ank dia...
tolong la... aku setuju dgn apa yg aku bc dkt blog zaini... tpt sekali..
smpi bila aku harus ikut ckp dia... ikut ckp dia 8bulan... 8BULAN taw... bkn 8hari/8minggu... 8bulan dh aku xkje... orang mengandung dah nak bersalin...
jah tu.. tgl bape hari je nak bersalin... aku biz belajar dlu sebelum dia kawen...
sampai bila... tolong la...

0 comments on "luahan isi hati"

Post a Comment